Als we terugkijken naar afgelopen zaterdag denken we aan…Solisten uit het koor die met hun prachtige stemmen wisten te ontroeren, al ging er hier en daar wel eens iets mis… 😉  Een koor dat vol overgave heeft gezongen en het publiek hierdoor meenam. Veel hele blije gezichten in de zaal tijdens de-liedjes-uit-de-oude-doos-afvalrace… Muzikanten die de sterren van de hemel speelden. Een prachtig duet-uitvoering van’wat is mijn hart’, een gulle lach en heel veel ontwapende puurheid op het podium. Lieverd. Cello. Van Hazes tot Hermans. Samen zijn. Dat maakt mensen blij!

Kortom, het was weer een feestje. Dank voor jullie enorme inzet en deze beleving. Geniet nog wat na met deze foto’s.

One Comment on “Vier Maten Kampen was ontwapenend puur!

  1. Dank je wel voor de mooie foto’s,het was een superfeestje met het samen delen van inspirerende liedjes voor de zaal, aandacht voor elkaar,samen eten en zoals ik al zei; het is veel meer dan liedjes zingen o.l.v.2 grote inspirators en humoristen Martin en Henk, de mooie Barbara( oa. in de les), Jac Ruiten
    met zijn prachtige stem, de solisten, de celliste, en een stel fantastische muzikanten, de longen uit hun lijf zingende koorleden, Johan van Loo voor geluid en dat voor de 5e keer in Kampen, een lustrum dus.Dank je wel lieve mensen!! Op naar de 10??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: