10647115_881443785207314_456370287089941229_nMet zo’n 500 mensen, op het podium en in een bijna uitverkocht theater, de mooiste en leukste Nederlandstalige theaterliedjes beleven. Dat was de bedoeling. En wat werd het een feest. Met de topmuzikanten, solist Barbara Lok en verrassende bijdragen van koor-solisten. Onze verwachtingen zijn overtroffen. Zowel publiek als het projectkoor kwam hoe langer hoe meer los en ‘in de sfeer’ en ook het personeel van het theater merkte op dat de gezellige saamhorigheid na de voorstelling te proeven was. Dat was ook te merken aan de grote groep mensen die bleef nagenieten in de foyer van het theater. Van regelrechte kippenvelmomenten en verstilling tot de uitbundigheid van ‘Ja zuster, Nee zuster’. Het was een complete avond uit! Dank aan alle deelnemers voor het grote enthousiasme !

We kunnen inmiddels ook al melden dat Vier Maten Veenendaal een vervolg zal krijgen in 2015! Later meer informatie. Ook zal binnenkort een film-impressie hier te zien zijn. Was je erbij, in de zaal of in het koor, en wil je reageren op de voorstelling of Vier Maten Glimlach in het algemeen?

Laat van je horen in ons gastenboek Heb je foto’s en videobeelden van deze avond? Mail ze naar info@martinbrand.nu

One Comment on “Concert Veenendaal een groot succes!

  1. Had ‘m al gespot en gedeeld op Facebook!!!

    Met vriendelijke groeten,

    Marja van der Helm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: