We zijn blij verrast met de enorme animo voor theaterproject ‘Vier Maten Glimlach’ in Veenendaal. Na een paar weken staat de teller al op 45 deelnemers. Jong en oud, mannen en vrouwen uit de hele regio. We hebben nog een half jaar te gaan, dus we zien  ‘Vier Maten Glimlach’ Veenendaal erg positief tegemoet! Er is ruimte voor maximaal 90 deelnemers in Veenendaal. Dus we zijn nu al op de helft. Ook meedoen? Meer info? Wacht niet te lang en geef je hier op. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: