De recensent heeft duidelijk een mooie avond beleeft tijdens het theaterconcert van Vier Maten Glimlach in Kampen. Er verscheen vandaag een lovende recensie in de krant. Martin Brand is blij met de vele positieve woorden en heeft toch nog iets toe te voegen: “Het succes van deze avond heeft heel veel met de enorme inzet van en enthousiaste positieve sfeer binnen het koor te maken. En bovendien zou dit project simpelweg onmogelijk zijn zonder muzikaal leider en mede initiator Henk Doest. Alle ingrediënten samen zorgen voor een prachtige avond. Ik had het wel mooi gevonden als het koor en muzikanten nog iets meer erkenning hadden gekregen voor hun enorme bijdrage. Nog nooit heeft het koor van Vier Maten Glimlach zoveel liedjes gebracht. En dat allemaal in vier weken. Ik ben er echt van onder de indruk.”Recensie 'Vier Maten 2014"

2 Comments on “Lovende recensie: “Integer en boeiend”

  1. Collega’s van mij waren zeer lovend, dat het zó mooi klonk en er zo’n mooie sfeer was!

  2. Mooie recensie, Henk Doest had wel genoemd mogen worden(,kent Dick hem niet persoonlijk?Immers samen georganiseerd!)Fijn dat de groei van de productie erkent wordt.Door mijn gasten werd gezien en gehoord dat de techniek veel beter was,verschillende reacties op de solisten gehoord,ook in recensie genoemd dus.Mooi geheel en boeiend programma,afwisselend, sfeervol,werd ook genoemd naast de rol van het koor nu niet alleen een achtergrond vormend.Geweldig toch,merkte vandaag dat ik geregeld een liedje liep te neuriën of een regel zong tijdens het werk!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: