Vier Maten Glimlach gaat het land in. Na 4 edities hebben Martin Brand en Henk Doest de smaak te pakken gekregen en de puntjes op de i gezet om op verschillende plaatsen ‘Vier Maten Glimlach’ te kunnen organiseren. Een spannende stap, want de mannen doen dit op persoonlijke titel (en eigen risico). Het enorme enthousiasme dat we ervaren tijdens het huidige project in Kampen heeft ons het laatste zetje gegeven. We hebben in een paar jaar ‘Vier Maten’ kunnen opbouwen en bijschaven tot wat we nu het land in willen brengen.

De eerste concerten staan gepland in de theaters van Veenendaal en Hardenberg. Daarvoor kunnen deelnemers zich al opgeven! Ook liggen er plannen om opnieuw Kampen aan te doen en Emmeloord en Leeuwarden staan op de lijst. We houden jullie op de hoogte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: