Het is geweldig om de toestroom van publiek te zien. Het concert van Vier Maten Glimlach in Kampen is bijna uitverkocht! Voor de 70 deelnemers, het team en het publiek belooft het een prachtige avond te worden. Nog een paar nachtjes slapen.

4 Comments on “Voorstelling in Kampen bijna uitverkocht!

  1. Heren,complimenten voor de mooie uitvoering van dit blog,de site wordt steeds mooier,de achtergrond en dan die mooie foto’s erbij,nog nooit gezien!Hard gewerkt eraan,nu wij nog ha,ha. Ook gebruiksvriendelijk en duidelijke info voor nieuwelingen op de 1e pagina ,vanmiddag even uitgeprobeerd.hoe kunnen we een afdruk van de foto’s krijgen,ik bedoel kopen natuurlijk…Tot morgen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: