Martin en Henk

Deze foto werd genomen tijdens de voorbereidingen van de eerste keer Vier Maten Glimlach. Waarom we hiermee zijn begonnen? Omdat we beiden een enorme liefhebber zijn van het Nederlandstalige theaterlied. De prachtige en herkenbare ‘verhalen op muziek’ van Toon Hermans, Stef Bos, Herman van Veen, Ramses Shaffy, Wende Snijders, Robert Long en vele anderen hebben indruk op ons gemaakt en zijn een bron van inspiratie. Deze liedjes meerstemmig instuderen en presenteren aan publiek is een feest geweest. Voor de deelnemers, de theaterbezoekers en zeker ook voor ons. We zijn blij met dit project en hopen het nog op vele plaatsen te doen. Dit wordt de vierde keer… We zijn nog maar net begonnen. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: